0595 57 26 64

Familie Wiersma

“Dankzij Installatiebedrijf Zijlstra zijn wij volledig zelfvoorzienend in energie. In een paar dagen installeerden Gert en Bernhard zonnepanelen en alles wat daarbij hoort. De aanpak, het overleg en hun vlotte instelling heeft ons doen besluiten ook een warmtepomp, zonneboiler en extra zonnepanelen af te nemen. Tijdens de pauze is er gezelligheid en daarbuiten wordt er hard gewerkt: daar hou ik van! Ik ben meer dan tevreden en beveel Installatiebedrijf Zijlstra van harte aan ongeacht de afstand.”

Zelfvoorzienend in energie

In een paar dagen tijd installeerden Gert en Bernard 20 zonnepanelen inclusief leidingen, omvormer en aanpassingen in de meterkast. Speciaal hiervoor was door een aannemer een afdak gemaakt; Wiersma wilde de zonnepanelen vanuit huis niet kunnen zien. Zijlstra regelde zelf de planning. Ze begonnen vroeg in de ochtend en werkten hard door. Chris Wiersma: “Maar tijdens de pauzes was er gezelligheid, dat moet ook.”

Uitbreiding van werkzaamheden

De positieve ervaring had uitbreiding van werkzaamheden tot gevolg: het installeren van een warmtepomp met zonneboiler en zonnecollectoren. De familie verbruikt nu geen gas meer en kan het iedereen aanraden. “Ik merkte het direct aan de portemonnee. Energiezuinig wonen beveel ik aan, net als Installatiebedrijf Zijlstra. Ze werken praktisch, snel en vriendelijk. Ik ben meer dan tevreden.”

Project in beeld

Opgeleverd in
September 2018
Locatie
Hardegarijp
Inhoud werkzaamheden
Zonnepanelen Leidingwerk Omvormer Warmtepomp Zonnecollectoren Zonneboiler
klantreferentie-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-wiersma-2-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-wiersma-3-installatiebedrijf-zijlstra