0595 57 26 64

Duurzaam wonen in Winsum

Als we het hebben over terugkerende klanten, dan denken we al gauw aan Babs en Ingrid. De aannemer van hun nieuwe uitbouw adviseerde hen in 2018 Zijlstra te bellen voor het installatiewerk. Dat beviel zo goed, dat de busjes van Zijlstra in de jaren daarna regelmatig op hun oprit verschenen. En niet alleen voor installatiewerk.

Praktisch meedenkwerk

Babs en Ingrid willen in hun woning zo energieneutraal mogelijk leven. Zelf verdiepen ze zich al jaren in energie neutrale mogelijkheden en welke voor- en nadelen daaraan verbonden zijn. Hun plannen worden vervolgens met Zijlstra besproken voor het praktische meedenkwerk en de lange termijn voordelen. “Als iets beter anders kan, leggen de jongens van Zijlstra goed uit waarom dat zo is. Ze komen met goede oplossingen, hebben kennis van zaken. Ze denken net even wat verder.”

Betrouwbaar en gezellig

De samenwerking wordt aan beide kanten gewaardeerd en dat zorgt ervoor dat onze jongens bijna allemaal wel eens bij deze klanten zijn geweest. Babs: “Niet alleen hun werk, ook de mentaliteit van de jongens is aangenaam. Betrouwbaar; ik loop zo het huis uit als ze aan het werk zijn. Vlotte, sociale jongens die van een grapje houden. Zijlstra onderhoudt ook zelf onze installaties. Zij monitoren het zodat het optimaal werkt. Handig dat we daar zelf geen omkijken naar hebben.”

De uitgevoerde werkzaamheden (zie onderstaand) hebben gezorgd voor een forse reductie van gasverbruik. Alleen voor koken en bijverwarmen als het kouder dan drie graden is wordt gas gebruikt. Ingrid en Babs genieten volop van hun prachtige plekje aan het water in Winsum en dat op duurzame wijze. Mooi dat Zijlstra daar een bijdrage aan mag leveren!

Wilt u ook duurzaam wonen?

U kunt ervoor kiezen om net als Babs en Ingrid gasverbruik te reduceren tot een minimum, maar u kunt uw woning ook dusdanig verduurzamen dat u geen gas en stroom meer gebruikt. De mogelijkheden zijn per woning verschillend en de prijzen ook. Neem contact op voor meer informatie.

Project in beeld

Opgeleverd in
2018 - doorlopend
Locatie
Winsum
Inhoud werkzaamheden
Installatiewerk uitbouw Zonnepanelen, warmtepomp, boiler, Nefit CV-ketel, Bosch koelunit, buffervat en heatpipes CV-ketel verplaatsen Meedenken over nieuwe meterkast i.v.m. brandveiligheid Installatie laadpaal voor elektrische auto
referentie-duurzaam-wonen-winsum
referentie-duurzaam-wonen-winsum
referentie-duurzaam-wonen-winsum
4