0595 57 26 64

Eindelijk heeft u ‘m gevonden: de perfecte badkamer, uw droomkeuken of een mooi toilet. De installatie van uw sanitair en keukenapparatuur wilt u natuurlijk aan een erkend bedrijf overlaten. Installatiebedrijf Zijlstra helpt u daar graag bij. U kunt bij ons terecht voor zowel het vervangen van een onderdeel van uw bestaande sanitair als voor het installatiewerk van een volledig nieuwe keuken, badkamer of toilet.

sanitair-persoonlijk-advies-installatiebedrijf-zijlstra

Persoonlijk advies

Nieuw sanitair laten plaatsen is niet een dagelijkse activiteit. Naast dat het een flinke investering is, zit u ook een tijdje in een verbouwing. Daarom is het belangrijk om vooraf de juiste keuzes te maken – en dat is soms makkelijker gezegd, dan gedaan. In zo’n geval is advies van een deskundige welkom. De installateurs van Installatiebedrijf Zijlstra vinden het geen enkel probleem om met u mee te gaan naar de sanitairwinkel. We denken met u mee over het aan te schaffen sanitair en geven u eerlijk en onafhankelijk advies, zodat u de beste keuze kunt maken.

Kwaliteit

Heeft u eenmaal de juiste keuze gemaakt, dan begint de verbouwing. Het aanleggen of omleggen van water- en gasleidingen en het installeren van de toe- en afvoeren moet goed gebeuren; u wilt achteraf immers niet voor verrassingen komen te staan. Daarom besteden we de tijd die nodig is om uw leidingwerk en sanitair op de juiste manier aan te leggen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe en kwalitatief hoogwaardige badkamer.

Wilt u weten wat Installatiebedrijf Zijlstra voor u kan betekenen? Neem contact op!