0595 57 26 64

Klanten aan het woord over onze dienstverlening.

acs-connected-buildings-installatiebedrijf-zijlstra

Sietse en Willie Damstra

ACS Connected Buildings, Leens

“We hebben ervaring met zowel het installatiewerk als de dakbedekking van Installatiebedrijf Zijlstra. Weinig op aan te merken. Ze zijn klein en flexibel. Een no-nonsense bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.”

akkerbouwbedrijf-nieuw-midhuizen-installatiebedrijf-zijlstra

Jacobien Louwes

Akkerbouwbedrijf Nieuw-Midhuizen, Vierhuizen

“Installatiebedrijf Zijlstra is nu zo’n 10 jaar onze vaste installateur. Een zeer klantvriendelijk team. Ik ben dol op Jeroen en Frans; zij vormen een goed, degelijk team. Wat er ook is, ’t is nooit een probleem. Toen de pas aangelegde vloerverwarming het niet deed kwamen ze vlot langs. Er bleek iets te zijn met een schakelaar – iets wat ik had kunnen weten – maar ze gingen daar heel gedecideerd en vriendelijk mee om. Ik kan ze alles vragen.”

dakdekkersbedrijf-kranenborg-referentie-installatiebedrijf-zijlstra

Roel Kranenborg

Dakdekkersbedrijf Gebr. Kranenborg, Groningen

“De kracht van Installatiebedrijf Zijlstra is het personeel. Als Gert het zelf niet oplost, doen zijn jongens het wel. Daarnaast zijn ze goed in oplossingen op korte termijn. Of er wel eens iets misgaat? Ja, als Gert afspraken maakt terwijl hij in de auto zit. Hij vergeet dan wel eens wat, maar ’t komt altijd weer goed. In drukke periodes ligt dat op de loer, ik weet er alles van.”

klantreferentie-wiersma-installatiebedrijf-zijlstra-leens

Chris Wiersma

Familie Wiersma, Hardegarijp

“Via een aannemer kwam ik in contact met Installatiebedrijf Zijlstra uit Leens. Niet naast de deur, maar ik vind kwaliteit belangrijker. En dat Zijlstra kwaliteit levert, is mij duidelijk. Door hun aanpak en vlotte instelling hebben we besloten alles goed aan te pakken en geheel zelfvoorzienend in energie te worden, zonder gasgebruik.”

klantreferentie-kantoor-vreugdenhil-installatiebedrijf-zijlstra-leens

Erik en Yvonne

Kantoor Vreugdenhil, Uithuizermeeden

“Ruim 16 jaar is Installatiebedrijf Zijlstra onze vaste installateur en dakdekker. Als het goed is, is het goed. Ze hebben recent de dakbedekking en het zinkwerk op het platte dak vervangen. We weten wat we aan ze hebben: het werk wordt conform afspraak uitgevoerd.”

klantreferentie-gesink-installatiebedrijf-zijlstra-leens

Derk en Marjoke

Maatschap Gesink, Mensingeweer

“Installatiebedrijf Zijlstra heeft al het installatiewerk voor onze nieuwe bewaarloods voor pootaardappelen uitgevoerd. Een groot project, niet alleen voor ons, ook voor Zijlstra. De vloerverwarming betrof alleen al 2000 vierkante meter, laat staan het installatiewerk dat moest worden opgetuigd.”