0595 57 26 64

Akkerbouwbedrijf Nieuw-Midhuizen

“Installatiebedrijf Zijlstra is nu zo’n 10 jaar onze vaste installateur. Een zeer klantvriendelijk team. Ik ben dol op Jeroen en Frans; zij vormen een goed, degelijk team. Wat er ook is, ‘t is nooit een probleem. Toen de pas aangelegde vloerverwarming het niet deed kwamen ze vlot langs. Er bleek iets te zijn met een schakelaar – iets wat ik had kunnen weten – maar ze gingen daar heel gedecideerd en vriendelijk mee om. Ik kan ze alles vragen.”

Zonnepanelen overleven orkaan

“In 2013 heeft Installatiebedrijf Zijlstra het dak van het akkerbouwbedrijf voorzien van zonnepanelen inclusief de bijbehorende installatie. Daags daarna kregen we te maken met een angstaanjagende orkaan. Voor de zekerheid belde ik Gert om te vragen of de zonnepanelen dit aan konden, volgens hem was dit geen probleem. Toen de orkaan geweest was, stond hij op de stoep om het dak te controleren. Er was veel schade aangericht, maar de zonnepanelen zijn keurig blijven zitten. Het is toch fijn dat ze dan ongevraagd even komen controleren.”

Reële adviezen en moderne technologieën

Voor akkerbouwbedrijf en Bed & Breakfast Nieuw-Midhuizen tezamen zijn er regelmatig installatiewerkzaamheden nodig. Jacobien Louwes: “Sinds ik samenwerk met Zijlstra is de energiewacht niet meer nodig. Zijlstra zit in de buurt; via de app reageren ze vlot. Dat is fijn omdat we regelmatig een beroep op ze doen. Ze geven eerlijke, reële adviezen voor ons bedrijf en raden ook wel eens iets af. Dat meedenken is waardevol. Wat ook prettig is, is dat ze werken met moderne technologieën. Jeroen volgt bijvoorbeeld een cursus voor warmtepompen. Die duurzame initiatieven zijn in deze tijd belangrijk.”

Project in beeld

Opgeleverd in
2019
Locatie
Vierhuizen
Inhoud werkzaamheden
Zonneboilers Zonnepanelen Zonnecollectoren Warmtepomp Centrale verwarming Vloerverwarming Doorlopend onderhoud
akkerbouwbedrijf-nieuw-midhuizen-installatiebedrijf-zijlstra-4
akkerbouwbedrijf-nieuw-midhuizen-installatiebedrijf-zijlstra-3
akkerbouwbedrijf-nieuw-midhuizen-installatiebedrijf-zijlstra
akkerbouwbedrijf-nieuw-midhuizen-installatiebedrijf-zijlstra-2