0595 57 26 64

Vervangen cv-ketel

Enkele jaren geleden verruilde mevrouw Van Dijk het drukke Apeldoorn voor de rust
in Leens. De plek waar familieleden wonen; haar broer woont een paar huizen verderop. De radiatoren in haar nieuwe woning waren aan vervanging toe. “Dan moet je Zijlstra hebben, dat is gewoon goed” zei haar broer. Éen telefoontje en ze stonden al op de stoep.

Wat goed is, is goed

Jeroen en Frans installeerden destijds nieuwe radiatoren en nu, zo’n 2 jaar later, vervangt Milan de cv-ketel. “Ik was heel tevreden over de vorige keer dus ik hoefde nu niet na te denken over wie ik moest bellen. Ze zijn snel bij Zijlstra. Als je ze nodig hebt, zijn ze er direct. Mijn cv wilde niet meer uit. Hij maakte veel kabaal en warm water was ook een probleem. Ik belde Zijlstra en die stond snel op de stoep voor een inspectie. Ik kon kiezen: of extra onderhoud aan mijn oude cv-ketel of een nieuwe van Nefit laten installeren. Ik had al genoeg kosten gemaakt dus koos voor de laatste optie. Een paar dagen later werd het al geregeld. Heel prettig vind ik dat.”

“Ze geven mij een vertrouwd gevoel.”

Het valt op dat Zijlstra personeel lang vasthoudt. “Ik zie altijd weer dezelfde gezichten voorbij komen. Dat is een goed teken. De jongens zijn ook prettig in omgang en bovendien keiharde werkers; ze gaan maar door. Eigenaar Gert komt regelmatig even kijken hoe het gaat. Dat geeft mij een vertrouwd gevoel. En als ik even de deur uit moet voor een boodschap, hoef ik niet na te denken of het wel vertrouwd is. Ik kan ze met een gerust hart even alleen laten.”

Zoek het niet verderop

Mevrouw Van Dijk vindt het belangrijk om lokale ondernemers te steunen in deze coronatijd. En wat haar betreft hoef je het ook niet ver te zoeken als het gaat om installatiewerk en dakbedekking. “Zijlstra kan ik iedereen aanbevelen. Ik heb in ieder geval mijn vaste installateur gevonden.”

Heeft uw cv-ketel ook kuren?

Neem contact op

Project in beeld

Opgeleverd in
December 2020
Locatie
Leens
Inhoud werkzaamheden
Installeren nieuwe radiatoren Installeren nieuwe Nefit cv-ketel
vervangen-cv-ketel-leens