0595 57 26 64

Jack Allersma

‘T is goed vertoeven op deze prachtige woonboot aan de Diepenring van Groningen, zeker met zonnig weer. Eigenaar Jack prijst zich dan ook gelukkig met de woonboot in hartje Groningen, maar de woonboot kon op zijn zachts gezegd wel een opknapbeurtje gebruiken…

totaalgroepgroningen-renovatie-woonboot-voorna-installatiebedrijf-zijlstra

Esthetische verfraaiing

De vervanging van het polyester dak van de woonboot moest een esthetische verfraaiing worden. Functioneel, maar met een luxe uitstraling. Een typische klus voor de dakdekkers van Zijlstra, want: “dan weet ik zeker dat ‘t goed komt”, aldus Jack.

Aan één woord genoeg

Jack liet Totaal Groep Groningen het timmer- en schilderwerk doen en koos daarnaast voor de dakdekkers van Zijlstra. Er werd gekozen voor een zinken dak die over het polyester heen gelegd kon worden. Flexibel, onderhoudsvriendelijk en bovendien creëert zink een luxe uitstraling. Beide bedrijven werken tegelijkertijd en dat verloopt vlot en soepel. Jack: “Er is een wederzijdse gunfactor. We weten van elkaar dat er goed werk geleverd wordt en kunnen dus ook prima tegelijkertijd werken.”

Daar langs de Diepenring van Groningen

Wie langs de Diepenring van Groningen loopt ter hoogte van de Ossenmarkt, kan niet om de vakmannen met toebehoren heen. Er wordt zichtbaar hard gewerkt maar óók gelachen bij de renovatie van de woonboot. Precies zoals het een vakman van Zijlstra betaamt. Bekijk de foto’s van het resultaat in onderstaande galerij.

Dakrenovatie op een speciale locatie nodig? Neem contact op!

Project in beeld

Opgeleverd in
Juni 2020
Locatie
Groningen
Inhoud werkzaamheden
Aanbrengen dakisolatie Aanbrengen zinken dak
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-1
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-2
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-3
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-4
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-5
renovatie-woonboot-totaalgroepgroningen-zijlstra-6
totaalgroepgroningen-referentie-installatiebedrijfzijlstra