0595 57 26 64

Olaf Damstra

“Installatiebedrijf Zijlstra heeft ons uit de brand geholpen tijdens de verbouwing. We hadden snel een nieuwe pelletketel nodig waar normaal gesproken een wachttijd van 3 maanden op zit. Na een telefoontje met Gert was het echter snel geregeld.”

Nieuwe pelletketel

“T komt goed, ik regel het” zei Gert en zo werd de familie Damstra niet veel later verblijd met een driedaags bezoek van Jeroen, Frans en Bernard. Ze installeerden de nieuwe pelletketel met daarnaast een buffervat voor 825 liter water dat altijd 60 graden is. Deze dient ter voorverwarming van het douchewater – wat daarna wordt overgenomen door de nieuwe warmtewisselaar – en verwarmt tevens de cv. Om te voorkomen dat Olaf dagelijks pelletkorrels moet bijvullen wordt daarvoor ook een buffervat geïnstalleerd.

Keurig op tijd

“Het was niet zomaar een klus; de jongens waren drie volle dagen bezig. Ik vind ‘t wel mooi dat ze mij dan toch tussendoor kunnen helpen. Installatiebedrijf Zijlstra levert goed werk en de jongens waren altijd keurig op tijd. Voor een volgende klus zou ik ze weer benaderen en ik kan ze zeker van harte aanbevelen.”

Mobiele rijwielservice Damstra

We zijn natuurlijk wel nieuwsgierig wat die bus te betekenen heeft waar Olaf zo mooi voor geposeerd staat. “Dit is mijn mobiele werkplaats waarmee ik bij mensen thuis in de regio (Noord) Groningen alle soorten rijwielen repareer. Daarnaast restaureer en verkoop ik samen met mijn neef oude bakfietsen. Onlangs is er nog een afgeleverd bij Ikea. Ik ben zelf dus ook wel handig, maar het installatiewerk laat ik toch liever aan Zijlstra over.”

Project in beeld

Opgeleverd in
Oktober 2019
Locatie
Sauwerd
Inhoud werkzaamheden
Pelletketel Water buffervat Pellets buffervat Warmtewisselaar Leidingwerk
klantreferentie-damstra-sauwerd-1-installatiebedrijf-zijlstra
klantreferentie-damstra-galerij-3-installatiebedrijf-zijlstra-leens
klantreferentie-damstra-galerij-4-installatiebedrijf-zijlstra-leens
klantreferentie-damstra-galerij-5-installatiebedrijf-zijlstra-leens
damstra-sauwerd-mobiele-rijwielservice-installatiebedrijf-zijlstra-leens