0595 57 26 64

Of u ons nu benadert voor het installeren van een ventilatiesysteem in een agrarisch bedrijf, het aanleggen van stopcontacten of het inbouwen van een dimmer op de lichtinstallatie in uw woning; Installatiebedrijf Zijlstra is gespecialiseerd in uiteenlopende licht- en elektrawerkzaamheden voor zowel particulieren als ondernemers.

Lichtinstallaties

De elektriciens van Installatiebedrijf Zijlstra hebben jarenlange ervaring op het gebied van lichtinstallaties. Zij adviseren u dan ook graag over de elektra in uw woning. Natuurlijk blijft het niet bij een advies alleen; ook verzorgen ze deskundig en met geduld de installatie ervan.

Om u goed te van dienst te kunnen zijn, komen we bij u thuis langs. Eenmaal daar maken we een inventarisatie van de werkzaamheden en adviseren we u over de situatie die we aantreffen. Of u ons nu vraagt voor de aanleg van stopcontacten in uw nieuwbouwwoning, de verlichting rondom uw woning of over de beste plek voor de lichtspotjes in uw plafond; we doen het graag!

Krachtinstallaties

Krachtinstallaties komen voornamelijk voor bij (agrarische) bedrijven. Zoals de naam al doet vermoeden, vragen dergelijke installaties veel energie. Daarom is het van groot belang dat uw elektriciteitsvoorziening goed op orde is; het uitvallen van de stroom kan immers verregaande gevolgen hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Installatiebedrijf Zijlstra heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van krachtinstallaties bij (agrarische) bedrijven.

Advies of hulp nodig bij de installatie van uw elektra? Neem contact op!

Maatschap Gesink

Derk en Marjoke

“Installatiebedrijf Zijlstra heeft al het installatiewerk voor onze nieuwe bewaarloods voor pootaardappelen uitgevoerd. Een groot project, niet alleen voor ons, ook voor Zijlstra. De vloerverwarming betrof alleen al 2000 vierkante meter, laat staan het installatiewerk dat moest worden opgetuigd.”

Lees de referentie