0595 57 26 64

Maatschap Gesink

“Installatiebedrijf Zijlstra heeft al het installatiewerk voor onze nieuwe bewaarloods voor pootaardappelen uitgevoerd. Een groot project, niet alleen voor ons, ook voor Zijlstra. De vloerverwarming betrof alleen al 2000 vierkante meter, laat staan het installatiewerk dat moest worden opgetuigd.”

Installatiebedrijf Zijlstra: uitblinker in flexibiliteit

Derk en Marjoke: “Het scheelt als de installateur om de hoek zit. Na een telefoontje kunnen ze er snel zijn, maar dat moet ook net uit komen natuurlijk. Bij Zijlstra nooit een probleem, ook niet als de werkdag er al op zit. Buiten werktijd zijn ze er net zo snel. Bij zo’n groot project is dat belangrijk en hebben wij als heel positief ervaren.”

Hard doorwerken voor open dag

“Voor de open dag die we hadden georganiseerd moest er op het laatste moment nog veel gebeuren. De installateurs van Zijlstra werkten hard door om op tijd klaar te zijn. Niet te beroerd om wat langer te werken; ze gaan pas weg als het werk klaar is. En dat ze goed meedenken en zich aanpasten aan onze wensen, stelden we ook op prijs. We zijn erg tevreden.”

Project in beeld

Opgeleverd in
Juli 2018
Locatie
Mensingeweer
Inhoud werkzaamheden
Vloerverwarming Warmteterugwinning van koeling Meterkastkamer Boilervat van warmte voor aardappelen
klantreferentie-gesink-installatiebedrijf-zijlstra-leens
referentie-gesink-2-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-gesink-3-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-gesink-4-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-gesink-5-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-gesink-6-installatiebedrijf-zijlstra