0595 57 26 64

ACS Connected Buildings

“We hebben ervaring met zowel het installatiewerk als de dakbedekking van Installatiebedrijf Zijlstra. Weinig op aan te merken. Ze zijn klein en flexibel. Een no-nonsense bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.”

ACS Connected Buildings

Sietse Damstra is Managing Director van ACS Connected Buildings, gevestigd te Leens. Sietse zijn vrouw Willie werkt ook in het bedrijf. ACS ontwerpt regeltechniek in gebouwen. Bij grote projecten wordt Installatiebedrijf Zijlstra ingehuurd om gezamenlijk installaties in te regelen. Zijlstra het praktische werk, ACS de besturing. Sietse: “Ik ben zelf ook adviseur installatietechniek geweest, dus ik weet hoe het werkt. Zijlstra is een goede partij, niet voor niets onze vaste installateur voor zowel werk- als privéklussen.”

Installatiewerk aanbouw

Het woonhuis van Sietse en Willie is via een directe doorgang gekoppeld aan het bedrijfspand waardoor de nieuwe aanbouw voor beide doeleinden wordt gebruikt. Installatiebedrijf Zijlstra was daarbij verantwoordelijk voor al het installatiewerk. De medewerkers van Zijlstra zijn er een week mee bezig geweest. Sietse: “Prima personeel en geen flauwekul. Daar houd ik wel van.”

Project in beeld

Opgeleverd in
Oktober 2018
Locatie
Leens
Inhoud werkzaamheden
Zonneboiler Zonnecollectoren Dakbedekking Vloerwarming Centrale verwarming
acs-connected-buildings-referentie-installatiebedrijf-zijlstra-2
acs-connected-buildings-referentie-installatiebedrijf-zijlstra
acs-connected-buildings-referentie-installatiebedrijf-zijlstra-3
aanschafkosten-zonnecollectoren
acs-connected-buildings-referentie-installatiebedrijf-zijlstra-5