0595 57 26 64

Dakdekkersbedrijf Gebr. Kranenborg

“De kracht van Installatiebedrijf Zijlstra is het personeel. Als Gert het zelf niet oplost, doen zijn jongens het wel. Daarnaast zijn ze goed in oplossingen op korte termijn. Of er wel eens iets misgaat? Ja, als Gert afspraken maakt terwijl hij in de auto zit. Hij vergeet dan wel eens wat, maar ‘t komt altijd weer goed. In drukke periodes ligt dat op de loer, ik weet er alles van.”

Dakdekkersbedrijf Gebr. Kranenborg & Installatiebedrijf Zijlstra

Dakdekkersbedrijf Gebr. Kranenborg BV uit Garnwerd voert dakrenovaties uit aan hellende daken. Ze zochten een samenwerkingspartner voor platte daken en zinkwerk en kwamen uit bij Installatiebedrijf Zijlstra. Roel Kranenborg: “Bij grote projecten in zonnepanelen schakel ik de installateurs van Zijlstra in voor het aanbrengen van de omvormers. Momenteel werken we samen aan een dakrenovatie met zinkwerk bij het Jacob Anna Gasthuis in Groningen. Dakdekker Sikke van Installatiebedrijf Zijlstra doet de zinken goten en dakkapellen, wij de renovatie en nieuwe dakpannen. Een prachtig project met een mooi staaltje vakwerk.”

Aan een half woord genoeg

Roel Kranenborg: “We werken inmiddels 3 jaar samen. Gert en ik hebben aan een half woord genoeg waardoor we snel kunnen schakelen. Dat werpt zijn vruchten af bij gezamenlijke projecten. Er is geen sprake van concurrentie; onze bedrijven versterken elkaar.”

Project in beeld

Opgeleverd in
2019
Locatie
Groningen
Inhoud werkzaamheden
Restauratiewerk Zinken goten Zinken dakkapellen Bitumen dakbedekking
dakdekkersbedrijf-kranenborg-installatiebedrijf-zijlstra
referentie-dakdekkersbedrijf-kranenborg-installatiebedrijf-zijlstra-2
totaalgroepgroningen-referentie-installatiebedrijf-zijlstra