0595 57 26 64

Bent u op zoek naar een dakdekker of dakreparateur op Ameland die uw dakwerkzaamheden, dakreparaties of zinkwerk kan uitvoeren? Laat die klus maar aan Zijlstra Dakwerken over! Onze dakdekkers zijn elke week van maandag tot en met donderdag op Ameland voor diverse dakwerkzaamheden en zinkwerk, waaronder dakrenovaties, daknok reparaties en het aanbrengen van een zinken dak.

Al onze werkzaamheden op Ameland op een rij:

  • Onderhoud aan platte daken
  • Repareren van dakbedekking op platte daken
  • Aanbrengen van nieuwe dakbedekking op platte daken
  • Reparatie van dakpannen
  • Aanbrengen van een zinken dak
  • Zinken dakgoten en zinken gevelbekleding
  • Koperen dakgoten aanbrengen

Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Ook hebben wij ervaring met dakwerkzaamheden op vakantieparken en particuliere recreatiewoningen op Ameland.

Bent u bezorgd over de conditie van uw dak of weet u niet zeker wat de staat is van uw dak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundige inspectie en gemoedsrust. Wilt u graag een afspraak maken of de mogelijkheden bespreken? Dat kan!

Neem contact op

platte dakbedekking met uitzicht op het landschap van ameland

Dakwerkzaamheden

Is uw platte dak aan onderhoud toe, wilt u uw platte dak herstellen of zoekt u een ervaren dakdekker voor specifieke dakwerkzaamheden op Ameland? Dan is Zijlstra Dakwerken de dakdekker die u zoekt. Wij hebben al veel daken op Ameland voorzien van dakbedekking, van kleine platte daken tot zeer grote oppervlaktes. Met een eigen opslagloods voor dakmaterialen en dakdekkers die het eiland inmiddels op hun duimpje kennen, is de dakklus zo geklaard.

 

 

Meer over dakbedekking

dakbedekking helicopterview op ameland vrijstaand vakantiehuis

Zinkwerk

Zinkwerk heeft een luxe uitstraling en is een zeer duurzaam product. Dit maakt het zeer geschikt voor uw recreatiewoning of uw eigen (duurzame) woning op Ameland. We hebben al tal van vakantiehuizen en accommodaties op Ameland voorzien van zinkwerk, zoals zinken dakgoten en zinken gevelbekleding. Ook koper behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een zinkwerker die uw (recreatie)woning op Ameland kan voorzien van zinkwerk óf koperwerk? Als ervaren zinkwerker denkt Zijlstra met uw specifieke wensen mee tot een vakkundige oplossing.

 

De voordelen van zinkwerk

Werken als dakdekker op Ameland?

Ben jij een (ervaren) dakdekker en lijkt het je leuk om je werkdagen van maandag t/m donderdag op Ameland te combineren met drie avonden zon, zee en strand? Zijlstra biedt je als dakdekker op Ameland naast dakwerk met eindeloos uitzicht ook leuke collega’s en een eigen verblijf aan. Meer weten? Bekijk onze vacatures of neem contact op voor de mogelijkheden.

liggende fotocollage van dakwerkzaamheden van Zijlstra op Ameland

 

Werken bij Zijlstra