0595 57 26 64

De installateurs van Zijlstra hebben al menig agrariër in Noord Groningen voorzien van zonnepanelen. Ook particulieren kunnen Installatiebedrijf Zijlstra benaderen voor de levering en plaatsing van zonnepanelen.

Werking zonnepanelen

Met zonnepanelen wordt stroom opgewekt. Onder invloed van de zon gaat er stroom lopen tussen de twee lagen van het paneel, wat gebruikt kan worden in uw huishouden of bedrijf. Hiermee bespaart u elektriciteitskosten en levert u een bijdrage aan duurzaamheid.

Zelfvoorzienend in energie

Wilt u geheel zelfvoorzienend in energie zijn en geen gas meer verbruiken? Dan kunnen zonnecollectoren of een warmtepomp een geschikte aanvulling zijn. Installatiebedrijf Zijlstra adviseert u graag over de mogelijkheden bij u thuis.

Het verschil tussen zonnecollectoren en zonnepanelen

Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil tussen zonnecollectoren en zonnepanelen is. Wij leggen u graag uit hoe het zit, net als de terugverdientijd van zonnepanelen en subsidies waar u recht op hebt.

Zonnepanelen aanschaffen?

Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie.

 

Familie Wiersma

Chris Wiersma

“Via een aannemer kwam ik in contact met Installatiebedrijf Zijlstra uit Leens. Niet naast de deur, maar ik vind kwaliteit belangrijker. En dat Zijlstra kwaliteit levert, is mij duidelijk. Door hun aanpak en vlotte instelling hebben we besloten alles goed aan te pakken en geheel zelfvoorzienend in energie te worden, zonder gasgebruik.”

Lees de referentie
zonnepanelen-platdak

Zonnepanelen op een plat dak

zonnepanelen-dakpan-schuin-dak

Zonnepanelen op een schuin dak

Zonnepanelen in de tuin

Zonnepanelen in de tuin

zonnepanelen-zink

Zonnepanelen op een schuin dak met een zinken voorgevel

zonnepanelen-duurzaamverwarmen

Zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen op een plat én schuin dak

Zonnepanelen op een plat én schuin dak

Zonnepanelen op de grond

Zonnepanelen op de grond

algemene-voorwaarden-installatiebedrijf-zijlstra