0595 57 26 64

Twijfelt u over de aanschaf van zonnecollectoren of heatpipes? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, ook in combinatie met zonnepanelen. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen.

Werking zonnecollectoren

Zonnecollectoren vangen zonlicht op en gebruiken deze warmte om water te verwarmen in een zonneboiler. Met een zonnecollector kunt u de helft van uw aardgasverbruik verminderen en aanzienlijk kosten besparen. U kunt ook kiezen voor heatpipes. Installatiebedrijf Zijlstra adviseert u graag over de zonneboiler die bij uw wensen past.

Subsidie zonnecollectoren en zonneboilers

Er zijn diverse subsidieregelingen van toepassing als het gaat om duurzaam verwarmen. Wij vertellen u graag voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Zonnecollectoren aanschaffen?

Voor het aanschaffen van zonnecollectoren en zonneboilers kunt u bij Installatiebedrijf Zijlstra terecht. Wilt u zowel zonnepanelen als zonnecollectoren? Installatiebedrijf Zijlstra denkt graag met u mee.

Familie Wiersma

Chris Wiersma

“Via een aannemer kwam ik in contact met Installatiebedrijf Zijlstra uit Leens. Niet naast de deur, maar ik vind kwaliteit belangrijker. En dat Zijlstra kwaliteit levert, is mij duidelijk. Door hun aanpak en vlotte instelling hebben we besloten alles goed aan te pakken en geheel zelfvoorzienend in energie te worden, zonder gasgebruik.”

Lees de referentie