0595 57 26 64

Met een warmtepomp verwarmt u duurzaam. U vervangt hiermee de cv-ketel en hebt geen aardgas meer nodig. Warmtepompen zijn er in verschillende varianten. Installatiebedrijf Zijlstra adviseert u graag over de meest geschikte warmtepomp en installeert deze bij u thuis.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp?

Installatiebedrijf Zijlstra komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor duurzaam verwarmen met u te bespreken. De installatie van een warmtepomp gaat namelijk vaak samen met de installatie van zonnepanelen of zonnecollectoren. Beter alles in een keer goed geregeld, dan achteraf spijt van uw beslissing. Installatiebedrijf Zijlstra heeft al enkele jaren ervaring met duurzaam verwarmen en adviseert u ook graag.

Ervaring van onze klanten

Voor de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en zonnecollectoren zijn al vele klanten u voorgegaan. Benieuwd naar hun ervaring? Lees de klantreferentie van de familie Wiersma te Hardegarijp die volledig zelfvoorzienend is in energie, mede door Installatiebedrijf Zijlstra.

Warmtepomp aanschaffen?

Installatiebedrijf Zijlstra heeft de benodigde kennis in huis en is u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie.

Familie Wiersma

Chris Wiersma

“Via een aannemer kwam ik in contact met Installatiebedrijf Zijlstra uit Leens. Niet naast de deur, maar ik vind kwaliteit belangrijker. En dat Zijlstra kwaliteit levert, is mij duidelijk. Door hun aanpak en vlotte instelling hebben we besloten alles goed aan te pakken en geheel zelfvoorzienend in energie te worden, zonder gasgebruik.”

Lees de referentie