0595 57 26 64

Wat een goede cv-ketel is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarom komen we, op het moment dat u overweegt een nieuwe cv-ketel aan te schaffen, graag bij u langs om uw wensen door te spreken. We nemen uw persoonlijke woonsituatie met u door om op die manier een goed advies te kunnen geven.

CV-ketel onderhouden

Niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe CV-ketel kunt u bij ons terecht, maar ook als het gaat om onderhoud aan uw cv-ketel. Als u uw CV-ketel regelmatig laat controleren is de kans dat hij lang meegaat het grootst. Bovendien is de kans op storingen kleiner. Voor periodiek onderhoud aan uw CV-ketel kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.

Nefit Easy aanschaffen

Installatiebedrijf Zijlstra is erkend Nefit Premium Partner wat betekent dat wij u een ruim assortiment cv-ketels kunnen aanbieden in diverse soorten en maten. Voor iedere situatie is er wel een passende oplossing.

Vragen over uw cv-ketel? Wij helpen u graag. 

Familie Wiersma

Chris Wiersma

“Via een aannemer kwam ik in contact met Installatiebedrijf Zijlstra uit Leens. Niet naast de deur, maar ik vind kwaliteit belangrijker. En dat Zijlstra kwaliteit levert, is mij duidelijk. Door hun aanpak en vlotte instelling hebben we besloten alles goed aan te pakken en geheel zelfvoorzienend in energie te worden, zonder gasgebruik.”

Lees de referentie