Installatietechniek en dakbedekking onder één dak

Installatietechniek Duurzaam verwarmen Zonnepanelen

Installatietechniek en dakbedekking

Al onze medewerkers zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring in het loodgietervak. Dit heeft ertoe geleid dat wij inmiddels allround zijn en onze diensten aanbieden in twee categorieën: 

Van het aanleggen van nieuwe elektra- of verwarmings-installaties tot het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking of dakgoten; geen installatieklus is ons te gek. Met geduld en uiterste precisie voeren we onze werkzaamheden uit. Daarbij hebben we één doel voor ogen – en dat is dat het goed moet worden uitgevoerd.


Allround installatiebedrijf

Zoekt u een allround installatiebedrijf in Noord-Groningen? Dan staat Installatiebedrijf Zijlstra voor u klaar. Wij helpen u bij allerhande loodgieterwerkzaamheden, maar ook de klussen op het gebied van sanitair, elektra, duurzame energie en verwarming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze werkwijze

Duurzaam wonen in Winsum

Babs en Ingrid

De aannemer van hun nieuwe uitbouw adviseerde hen in 2018 Zijlstra te bellen voor het installatiewerk. Dat beviel zo goed, dat de busjes van Zijlstra in de jaren daarna regelmatig op hun oprit verschenen. En niet alleen voor installatiewerk.

Lees de referentie

Ons team

Ons team bestaat uit vakspecialisten met jarenlange ervaring. Benieuwd naar ons team en wie binnenkort bij u aan de slag gaat? Het team van Installatiebedrijf Zijlstra stelt zich graag aan u voor.