0595 57 26 64

Aanschafkosten warmtepomp

Voordat u gaat investeren in een warmtepomp informeren wij u graag over de werking, de aanschafkosten en subsidiemogelijkheden van warmtepompen. 

De werking van een warmtepomp

Met een warmtepomp verwarmt of verkoelt u uw verblijf met warm of koud water, afkomstig uit de buitenlucht. Hiermee wordt het stroomverbruik verhoogd maar het gasverbruik verlaagt. Het is duurzaam omdat het de CO2-uitstoot in uw verblijf verlaagt. Warmtepompen zijn er in diverse soorten en maten. Uw woon- of werksituatie bepaalt welke soort warmtepomp het meest geschikt is voor u.

Aanschafkosten warmtepomp

Onze ervaring is dat de aanschaf van zonnepanelen vaak gepaard gaat met de aanschaf van warmtepompen. Als u toch investeert in duurzaam verwarmen kan het voordelig zijn om dit in één keer te doen. Wij bieden warmtepompen aan vanaf €3500,00 exclusief BTW. De montage komt hier nog overheen. Voor de aanschaf van een warmtepomp kunt u subsidie krijgen; lees er alles over op RVO ISDE.

CV-ketel kapot?

Wist u dat de aanschaf van een warmtepomp een goede optie kan zijn als uw CV-ketel aan vervanging toe is? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Lees ook onze klantreferentie over een volledig zelfvoorzienende huishouding door o.a. een warmtepomp.

Bekijk alle blogs